Vaša košarica je prazna!
Komplet pohištva za dojenčke TERRA
Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA Komplet pohištva za dojenčke TERRA

Komplet pohištva za dojenčke TERRA

Komplet v novi diskretni barvi v kombinaciji z belo barvo. Komplet je sestavljen iz elementov ki so potrebni ob prihodu novega člana.

695,00€
Dodatna polica :

Posteljnina večdelna :

Komplet pohištva za dojenčke je otroška soba Terra, ki je primerna za dojenčke kakor tudi za večje otroke. Pohištvo je kvalitetne izdelave, močno, čvrsto, stabilno za uporabo več let. Posteljica ima izvlečni predal, odstranljiv je previjalni del na komodi, možnost dokupa tudi drugih elementov. Pohištvo sobice je v čudovitih dveh barvah, primerna za vsak prostor, kakovostne izdelave po vseh standardih varnosti.

Komplet je sestavljen iz:

  • dvodelne garderobne omare ki je čvrsta, stabilna, prostorna z dvema vratoma. Notranjost omare je opremljena z dvema premičnima policama in z dvema obešalnikoma po celotni širini omare. Zaradi svojega izgleda je pohištvo primerno za oba spola in za vsak prostor. Zunanje mere : višina 192cm,širina 93,5cm,globina 52cm.Omara je izdelana iz MDF plošče debeline 18mm.Stranice so v barvi hrast kanjon, vrata so bele barve, ročaji iz hrastovega lesa. Možnost nakupa dodatne police.
  • previjalne komode ki je velika, stabilna, močne čvrste izdelave z tremi globokimi predali in z omarico kjer je pomična polica z možnostjo nastavitve v šestih položajih.Vsi trije globoki in široki predalniki z tihim sistemom zapiranja. Komoda narejena iz 18mm laminirane plošče, leseni ročaji širine 3cm.Previjalna deska je odstranljiva tako da se komoda lahko uporablja naprej kot sestavni del mladinske sobe.

           Mere komode z previjalnim delom :širina 100 cm, višina 102 cm, globina z desko za previjanje 71 cm, globina brez deske 40,7 cm.

           PODLOGA za previjalno GRATIS!

  • otroške posteljice 120x60 cm ki je z izvlečnim predalom za shranjevanje posteljnine ali drugih predmetov. Posteljica je primerna za dojenčke in za oba spola ,deklice in dečke. Postelja je nastavljiva po višini 3 stopnje in na sredini ograjice so odstranljivi trije klini za lažji prehod iz posteljice. Predal posteljice je možno vgraditi na levo ali desno stran. Zunanje dimenzije : višina 81 cm, širina 123 cm, globina 66,5 cm. Narejena iz 18 mm lepljene hrastove plošče. Klini so narejeni iz lesa in so bele barve. Letev za vzmetnico je iz bukovega lesa. Predal je izvlečen na vodilih in z kolesi.​​
  • vzmetnice za posteljico 120x60cm,vzmetnica je primerna za otroške posteljice velikosti 120 x 60, višina približno 8 cm. Sestava: ajdova lupina in kokosova vlakna, poliuretanska pena ki je obdana z prevleko iz kvalitetnega 100% bombaža. Prevleka je snemljiva in pralna iz bombaža, prešita z zadrgo, zgoraj ajdova lupina. Vzmetnica ustreza vsem standardom kakovosti kar je potrjeno z strani inštituta za zdravje otrok.
  • ​​stenske police z dvema vodoravnima policama za manjše predmete kot tudi dekorativni kos pohištva v sobi. Zunanje dimenzije : višina 28cm, širina 96cm, globina 17 cm

 Opomba : barva pohištva je hrast kanjon-temnejši odtenek, bela barva je bela. ​​