Vaša košarica je prazna!
Komplet sobica SWEET
Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET Komplet sobica SWEET

Sweet

Komplet sobica SWEET

Otroška soba Sweet idealna rešitev za popolno otroško sobo po ugodni ceni, popoln sestavljen komplet.

769,00€
Dodatna varnostna ograja :

Posteljnina večdelna :

Edinstvena z novim dizajnom, tihim odpiranjem vrat na dotik v čudoviti nepogrešljivi beli kombinaciji z trendovsko sivo barvo antracit. Otroška soba primerna za dojenčke kot za večje otroke za deklice kot tudi za dečke.

Pohištvo narejeno iz najboljše kakovosti in sicer iz oplemenitenih lepljenih laminiranih plošč 18 mm.Če se boste odločili za nakup tega modela sobe boste spoznali njeno funkcionalnost in možnost izbire posameznih komponent. Sobo si lahko sestavite sami glede na individualne potrebe in starosti otroka.

Posteljica z ograjico  ima tri odstranljive kline, prav tako je ograjica odstranljiva tako da posteljo lahko uporablja tudi večji otrok.Komoda z previjalno mizo je velika, prostorna z tremi predali in z odprtim delom, previjalni del je odstranljiv. Predali se odpirajo tiho na dotik.

Garderobna omara velika, prostorna z dvema predaloma. V delu kjer so vrata se nahajata dve polici z možnostjo nastavitve po višini, prav tako je dodan obešalnik. Vrata in predalnika se odpirata z tihim sistemom na dotik.

Vsi izdelki oziroma komoponente sobe sweet so tudi posebej predstavljeni med posameznimi elementi / kategorije - otroške sobe - sweet.

Komplet vsebuje:

  • dvodelno garderobno omaro
  • otroško posteljico 140 x 70 cm
  • zaščitno veliko odstranljivo ograjico
  • vzmetnico 140 x 70 cm
  • komodo z previjalnim delom
  • visok regal
  • stensko polico
  • 6 delno posteljnino (možnot izbire barve)

Ostali deli ki so prikazani na sliki niso všteti v ceno.

Možnost nakupa posteljnine, prav tako so dobavljivi drugi posamezni elementi za sestavo mladinske sobe.

Dostava je brezplačna.