Vaša košarica je prazna!
Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet
Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet

Otroške sobe

Otroška soba CLASSIC roza popoln komplet

Izberite sobico v nežno roza barvi v kombinaciji še vedno modne bele barve ki se brez težav prilega v katero koli sobo namenjeno otroku.

1.053,00€ Redna cena: 1.239,00€
Posteljnina večdelna :

Previjalna blazina 75x72cm :

Vzmetnica :

Komplet otroška soba je sestavljena iz komponent za uporabo več let.Sami deli pohištva so narejeni zelo kvalitetno,močno,stabilno,čvrsto.Genialni okrogli ročaji iz borovega lesa bodo pritegnili pozornost vsakega malčka in matere.Široko razširjeni set daje staršem možnost neskončnih kombinacij pri opremljanju prostora za otroka,predšolskega otroka ali najstnika.​Čvrsto,stabilno kvalitetno narejeno pohištvo za otroke za uporabo več let.

Komplet zajema:

  • previjalno komodo

Udobna komoda z previjalnim delom s spreminjajočimi barvami v modernem slogu z dvema predaloma in omarico. Varen kos pohištva izdelan v skladu z evropskimi in varnostnimi standardi. Ko otrok preraste previjalni del lahko na enostaven način demontirate previjalni del in tako dobite ločeno omarico. Zunanje dimenzije:višina 107 cm x širina 95,50 cm x globina 73cm

Materiali in izdelava:

Vrh zgornjega dela komode in previjalne mize je izdelan iz laminirane plošče debeline 28 mm, sprednji in stranski del omarice je iz laminirane plošče debeline 18 mm. Predali se odpirajo s pomočjo tihih samozapiralnih vodil. Pod predalnikoma se nahaja omarica z eno prečno polico skozi celotno širino z možnostjo nastavitve v štiri različne višine. Okrogli ročaji in nogice komode so narejeni iz borovega lesa in nato pobarvani z brezbarvni lakom. 

  • 5 delno garderobno omaro

Velika praktična in prostorna omara za oblačila za vsak prostor. Moderen barvni trend v kombinaciji z lesenimi ročaji in podpornimi nogami. Leva stran ima dva obešalna droga za obešanje in eno polico za oblačila ki sta nastavljiva v večih višinah,nato sta dva izvlečna predala in dve omarici z nastavljivimi policami.
Zunanje dimenzije:višina 186 cm x širina 130,50 cm x globina 53cm
Materiali in izdelava:
Pohištvo je v celoti izdelano iz mdf plošč. Zgornji vrhovi imajo debelino 28 mm, sprednje stranice in stranske stranice 18 mm. Okrogli ročaji in visoke podporne noge so narejeni iz borovega lesa, lakiranega s čistim lakom. Višina nog - 10,5 cm. Predali imajo tiho zapiranje na dotik. Omara je čvrsta in stabilna.

  •  regal 

Regal ima dva iz vlečna predala in zaprto omarico. V omarici je ena polica ki je nastavljiva v več višin, možen je tudi dokup polic. To je kos pohištva z lesenimi okroglimi nogami iz borovega lesa. Prav tako so privlačni okrogli ročaji, tudi iz borovega lesa. Zunanje dimenzije: višina.139cm x širina 50.5cm x globina 44cm
Materiali in izdelava:
Predala sta na vodilih z mirnim zapiranjem in na dotik. Okrogle vzdolžne noge in okrogli ročaji so izdelani iz borovcev in nato lakirani v brezbarvni barvi. Pohištvo je v celoti izdelano iz mdf plošč, stranice in fronte 18mm ostali deli 28mm debeline.

  • otroško posteljico 140x70cm

Posteljica 140x70cm ima štiri ravni nastavitve spodnjega dela pod vzmetnico, tri premične kline iz borovega lesa. Zahvaljujoč dobro premišljenemu dizajnu ki vam omogoča nastavitev višino vzmetnice v začetni nižji položaj in odstranitev teh prečk lahko otrok samostojno in varno izstopi in vstopi iz in v posteljo.Naslednji korak je pretvorba otroške postelje v posteljo za predšolskega otroka. Zunanje dimenzije: višina 86,5 cm, širina 75 cm, dolžina 143 cm. Posteljica po odstranitvi stranic: višina 56cm x dolžina 143cm x širina 75cm

Material in izdelava:
stranice iz bele plošče debeline 18 mm. Stranice sestavljajo dva dela, kar omogoča da se posteljica lahko spremeni v mladinsko posteljico. Letve ograjice, okvir in letev za vzmetnico so iz  bukovega lesa, lakirani v beli barvi, letev za vzmetnico ni lakirana. 

  •  stensko polico

Zunanje dimenzije : višina 30cm x širina 93cm x globina 17cm Materiali in izdelava:celotna polica je izdelana iz laminirane plošče, bela plošča debeline 18mm, vodoravne stranice iz 28 mm debeline plošče.

Ostali deli ki so na sliki sobice niso vključeni v ceno in so posebej dobavljivi! Isti komplet je dobavljiv še v drugih barvah!