Vaša košarica je prazna!
Sestavljen komplet pohištva TERRA
Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA Sestavljen komplet pohištva TERRA

Sestavljen komplet pohištva TERRA

Otroška soba Terra sestavljena iz vseh elementov pohištva ki ga potrebujete ob prihodu dojenčka. Vsi predalniki pohištva z tihim zapiranjem da ne zmotite otroka med spanjem.

789,00€ Redna cena: 829,00€
Dodatna varnostna ograja :

Dodatna polica :

Posteljnina večdelna :

Sestavljen komplet pohištva otroška soba Terra je primerna za dojenčke kakor tudi za večje otroke. Pohištvo je kvalitetne izdelave, močno, čvrsto, stabilno. Posteljica ima možnost odstranitve ograjice in stranice, odstranljiv je previjalni del na komodi, možnost dokupa pisalne mize, visokega regala za knjige in drugih elementov. Pohištvo sobice je v čudovitih dveh barvah, primerna za vsak prostor, kakovostne izdelave po vseh standardih varnosti.

 

Komplet je sestavljen iz:

 

 • dvodelne garderobne omare ki je čvrsta,stabilna,prostorna z dvema vratoma. Notranjost omare je opremljena z dvema premičnima policama in z dvema obešalnikoma po celotni širini omare. Zaradi svojega izgleda je pohištvo primerno za oba spola in za vsak prostor.

  Zunanje mere : višina 192cm,širina 93,5cm,globina 52cm.

  Omara je izdelana iz MDF plošče debeline 18mm.Stranice so v barvi hrast kanjon, vrata so bele barve, ročaji iz hrastovega lesa.

  Možnost nakupa dodatne police.

 

 • previjalne komode ki je velika, visoka, stabilna, močne čvrste izdelave z tremi globokimi predali in z omarico kjer je pomična polica z možnostjo nastavitve v šestih položajih.​ Vsi predalniki globoki in prostorni z tihim sistemom zapiranja.​ Previjalna deska je odstranljiva tako da se komoda lahko uporablja naprej kot sestavni del mladinske sobe.

           Mere komode z previjalnim delom: širina 100 cm, višina 102 cm, globina z desko za previjanje 71 cm, globina brez deske 40,7 cm.

 

 • posteljice 140 x 70 cm ki je primerna za dojenčka ali večjega otroka. Posteljica ima možnost odstranitve stranice tako da je posteljica primerna tudi za večje otroke. Posteljica je nastavljiva po višini 4 x in se tako prilagaja velikosti otroka. Dno posteljice – letev za vzmetnico je iz bukovega lesa.​ Stranice posteljice so narejene iz 18 mm mdf hrastove lepljene plošče. Ograjica posteljice je odstranljiva in je dodana k posteljici.

Velikost posteljice višina 84 cm, dolžina 144 cm, višina 75,50 cm. Posteljica je izdelana v skladu z evropskimi standardi varnosti

 

 • vzmetnice za posteljico 140 x 70 cm. Vzmetnica je narejena iz kvalitetnih vzmeti ki so obdane z peno, prevlečena je z odstranljivo bombažno prevleko ki je odstranljiva.Debelina vzmetnice 15cm.

 • ​stenske police z dvema vodoravnima policama za manjše predmete kot tudi dekorativni kos pohištva v sobi. Zunanje dimenzije : višina 28cm, širina 96cm, globina 17 cm

 • ​visokega regala s štirimi odprtimi policami in globokim predalnikom, primeren za shranjevanje knjig, igrač ali kozmetiko. Regal je stabilen, močne vrhunske izdelave, predal z tihim zapiranjem.​ Narejen iz 18mm laminirane plošče in z lesenimi hrastovimi ročaji.

Zunanje dimenzije : višina 150 cm, širina 55cm, globina 40 cm

 

Za garderobno omaro možnost nakupa dodatnih polic (glej možnost izbire).

 

​Prav tako možnost dokupa ostalih delov kot so posteljnina, varnostna zaščitna ograjica dolžine 90cm ki se uporablja po odstranitvi velike ograjice ki je že v kompletu pri posteljici.

 

Opomba : barva pohištva je hrast kanjon-temnejši odtenek, bela barva je bela.