Vaša košarica je prazna!
Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA
Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA

Otroške sobe

Komplet previjalna komoda,posteljica 120x60cm in vzmetnica BELA BREZA

Komplet je sestavljen iz delov pohištva ki jih potrebujete za vašega novega prihajajočega člana družine.Pohištvo je kakovostno,v dveh barvnih kombinacijah,z tihim zapiranjem na dotik.

294,00€
Previjalna blazina :

Posteljnina večdelna :

Komplet sestavlja posteljico 120 x 60 cm z ograjico, vzmetnico, predal pod posteljico in previjalno mizo.Pohištvo je narejeno iz lakiranega lesa in lepljene plošče 18mm debeline kar predstavlja čvrstost in stabilnost v kombinaciji z HDF ploščo prav tako debeline 18mm. Stranice in okvirji so narejeni iz masivnega bukovega lesa. Pohištvo je v beli barvi in v beli ki je kombinirana z barvo breze.Pohištvo je narejeno v skladu z evropskimi normativi v smislu varnostni, moči in vzdržljivosti. Pohištvo je močno, čvrsto, stabilno in kvalitetno.

 • Otroška posteljica 120 x 60 cm je primerna za dojenčke do približno 4 let,3x nastavljivo ležišče po višini in to, prav tako ima posteljica odstranljive tri kline za lažji prehod. Stranice posteljice so izdelane iz masivnega bukovega lesa, vrhovi posteljice so narejeni iz MDF plošč v kombinaciji z HDF, lakiranih na obeh straneh. Vključena je tudi letev in predal.Vzmetnica je dodana v kompletu ! Mere: višina 87 cm, širina 65,5 cm, dolžina 122,5 cm.
 • Previjalna komoda, komoda iz kolekcije Basic je udobna, kakovostna, sestavljena iz treh predalov in odstranljive previjalne mize. Zgornji del mize je odstranljiv, tako da se lahko uporablja samo komoda. Predali so opremljeni z kakovostnim sistemom odpiranja s pritiskom-odpiranje na dotik,odpiranje je tiho in nemoteče tako da otroka ne boste zbudili. Predalniki so narejeni iz MDF lakiranih plošč, ohišje predalov iz lepljenih plošč. Komoda je dobavljiva v dveh barvnih kombinacijah, bela in bela-breza, primerna za oba spola. Komode so prostorne, dovolj visoke in praktične.

           Mere komode z previjalno mizo: višina 101 cm, širina 85 cm, globina 75 cm. Mere komode brez previjalne mize: višina 93 cm, širina 85cm, globina 41 cm.

Komplet vsebuje:

 • posteljico 120 x 60 cm
 • predal pod posteljico
 • zaščitno ograjico
 • vzmetnico 120 x 60 cm
 • previjalno komodo z odstranljivim previjalnim delom

Ostali deli ki so prikazani na sliki niso všteti v ceno.

Vzmetnica je zelo udobna in praktična narejena iz kokosove pene in ajdove lupine. Vzmetnica ima 3 plasti. Ajdova lupina preprečuje prekomerno potenje, deluje antialergijsko in poskrbi da se otrok ne pregreva. Vzmetnice preprečujejo tudi poškodbe hrbtenice saj se prilagodijo položaju otroka. Zadrge na prevleki so zakrite tako da ne pride do poškodbe otroka.Vzmetnica narejena iz materialov najvišje kakovosti z potrjeni z certifikati:Poliuretanska pena: PZH certifikat: H2 / 09114/02,Kokosova osnova: Öko - TEX Standard 100.

Posteljnina je iz najboljše kakovosti satena bombaža ki ne povzroča alergij, vnetje kože ali kakršnekoli alergijske reakcije pri otroku. Zagotavlja najvišjo kakovost ki ne spremeni barve in se ne preoblikuje po pranju. Prilagojena velikosti posteljice. Primerna za posteljice 120 x 60 cm.Posteljnina  je produkt z certifikatom OKO-TEX STANDARD 100 razred I kar pomeni najvišjo kakovost.

6 delni komplet posteljnine vsebuje:

 • prešito odejo 90 x 120 cm
 • vzglavnik 40 x 60 cm
 • prevleko za odejo
 • prevleko za vzglavnik
 • napenjalno rjuho za vzmetnico
 • posteljno obrobo 30 x 180 cm