Vaša košarica je prazna!
Otroška soba Classic sive barve
Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve Otroška soba Classic sive barve

Classic

Otroška soba Classic sive barve

Izdelki iz programa Classic prav tako omogočajo popolno opremo tudi v manjših otroških sobah. Različne barvne kombinacije pričarajo posebno vzdušje in poskrbijo za lep izgled sobe vašega malčka.

764,00€ Redna cena: 813,00€
Posteljnina večdelna :

Otroška soba CLASSIC komplet v kombinaciji dveh barv daje občutek topline in miru. Otroci bodo zagotovo cenili njeno funkcionalnost kajti ponuja možnost izbire komponent in čudovite barvne kombinacije. Pohištvo narejeno iz najboljše kakovosti in sicer iz oplemenitenih laminiranih plošč E1, medtem ko so vrata predalov in ročajev pobarvani v čudoviti barvni kombinaciji. Soba se z svojo sestavo prilagaja starosti otrok, iz sobe za dojenčke je možno sestaviti v mladinsko sobo tako da je soba primerna od 0-4 let starosti otroka. Pisalna miza, vrata omare so narejene iz masivnega lesa. Vse je izdelano po mednarodnih standardih. Pohištvo je močno, stabilno in kakovostno.

 

 • Garderobna omara

Leva stran omare ima dva obešalna droga ki sta nastavljiva na večih nivojih.za obešanje in eno polico za oblačila, nato dva izvlečna predala in dve omarici z nastavljivimi policami.
Zunanje dimenzije: višina 181cm x širina 130.50cm x globina 53cm
Materiali in izdelava: Pohištvo v celoti izdelano iz mdf plošče.Zgornja plošča ima debelino 28 mm, sprednje stranice in stranske stranice 18 mm.Ročaji so narejeni iz mdf plošče in nato lakirani v eno od izbranih barv. Predali imajo izvlečna vodila.

 

 • Posteljica 140x70 ima štiri nastavitve višine, tri premične sredinske kline ki so lakirani v barvi. Zahvaljujoč dobro premišljenemu dizajnu vam omogoča, da nastavite višino ležalnega dela čisto na dno in odstranite 3 palice, tako lahko otrok samostojno in varno vstopi v posteljo in iz postelje. Naslednji korak je pretvorba otroške postelje v posteljo za večjega otroka oziroma v kavč.

Zunanje dimenzije:
višina 86,5 cm, širina 75 cm, dolžina 143 cm.
postelja po odstranitvi stranic : višina 56cm x širina 143cm x globina 75cm
Material in izdelava:stranice iz bele laminirane plošče, debeline 18 mm. Stranice so sestavljane iz dva dela, to vam omogoča pretvorbo posteljice. Letve ograjice so  iz bukovega lesa, lakirane v beli barvi, tri odstranljive sredinske letve so lakirane v barvah pohištva. Letev za vzmetnico je izdelana iz bukovega lesa in ni lakirana. Vzmetnica je priložena.

 

 • Previjalna miza ima odstranljiv previjalni del tako da je komoda primerna tudi za večjega otroka. Na predalnikih so vgrajeni blažilci za zapiranje. Previjalna miza je dobavljiva v večih barvah.

Dimenzije z previjalnim delom: višina 102 cm, širina 95, 5 cm, globina 73 cm

Dimenzije brez previjalnega dela: višina 93 cm, širina 95, 5 cm, globina 42 cm.

Zgornji previjalni del je narejen iz lepljene debele plošče debeline 28 mm, fronte in stranice so narejene iz plošče debeline 18mm. Omarica ima vgrajeno polico, ki se nastavlja v štiri različne višine. Ročaji so narejeni iz MDF in pobarvani v različnih barvah.

 

 • Visoki regal Ima dva izvlečna predala in zaprti del z polico in vrati.

Zunanje dimenzije: višina 134 cm x širina 50,5 cm x globina 44cm
Materiali in izdelava. Predala sta izvlečna na vodilih. Barvne noge in okrogli ročaji so izdelane iz MDF plošče in nato lakirani v eno od izbranih barv. V zaprtem delu je ena polica, ki jo večkrat nastavljiva po višini. Pohištvo v celoti izdelano iz laminirane plošče, stranice in sprednja stran debeline 18mm, zgornja plošča debeline 28mm.

 

Komplet vsebuje:

 • otroško posteljico 140 x 70 cm ki ima odstranljivo ograjico in stranico tako da posteljo lahko uporablja otrok dlje časa
 • ograjo za posteljico
 • vzmetnico 140 x 70 cm
 • 5 D omaro z tremi vrati in predali
 • previjalno komodo z odstranljivim previjalnim delom, predalniki z blažilci 
 • visok regal z vrati in predali
 • stensko polico

Posebej dobavljiva 

 

 • posteljnina za dojenčke iz bombaža (najboljša kakovost bombaža), ki otroku ne povzroča alergije ali srbečico. Posteljnina ne uporablja kovinskih delov in najvišja kakovost izdelka zagotavlja, da po pranju posteljnina ne spremeni barve.​ Otroška posteljnina sestavljena iz 6 elementov:
 • prešita odeja 100 / 135cm
 • vzglavnik 40 / 60cm​​
 • obroba 30 / 180cm
 • rjuha za vzmetnico
 • prevleka za vzglavnik 40 / 60cm,
 • prevleka za prešito odejo 100 / 135cm

Izdelki imajo certifikat OKO-TEX STANDARD 100.

 

Ostali deli ki so prikazani na sliki niso všteti v ceno.

Možnost nakupa posteljnine, prav tako dobavljivi dodatni deli za sestavo mladinske sobe.

Dostava je brezplačna.