Vaša košarica je prazna!
Posteljica 140 x 70 cm Classic bor
Posteljica 140 x 70 cm Classic bor Posteljica 140 x 70 cm Classic bor

Classic modra bor

Posteljica 140 x 70 cm Classic bor

Otroška postelja Classic 140 x 70 cm z odstranljivo ograjico in možnostjo dviga ležišča. Čvrsta,močna,stabilna.

259,00€
Dodatna varnostna ograja :

Vzmetnica :

Posteljica 140x70cm ima štiri ravni nastavitve spodnjega dela pod vzmetnico, tri premične kline iz borovega lesa. Zahvaljujoč dobro premišljenemu dizajnu ki vam omogoča nastavitev višino vzmetnice v začetni nižji položaj in odstranitev teh prečk lahko otrok samostojno in varno izstopi in vstopi iz in v posteljo. Naslednji korak je pretvorba otroške postelje v posteljo za predšolskega otroka.

  • Zunanje dimenzije: višina 86,5 cm, širina 75 cm, dolžina 143 cm
  • Posteljica po odstranitvi stranic: višina 56cm x dolžina 143cm x širina 75cm
  • Material in izdelava: stranice iz bele plošče debeline 18 mm. Stranice sestavljajo dva dela, kar omogoča da se posteljica lahko spremeni v mladinsko posteljico. Letve ograjice, okvir in letev za vzmetnico so iz  bukovega lesa, lakirani v beli barvi, letev za vzmetnico ni lakirana.

Vzmetnica je primerna za otroške posteljice velikosti 140x70cm, srednje trdna, višina je 15cm.Vzmetnica je obdana z neprešito gladko prevleko s povečano obstojnostjo ki je narejena iz anti alergijskega materiala. Všita zadrga omogoča lažjo odstranitev prevleke, prevleka je pralna.Obdana z visokokakovostno peno T25 z razširjeno gostoto materiala in povečano odpornostjo proti deformacijam. Naravni filc ki je med vzmetmi in peno podaljša življenjsko dobo vzmetnice.Vzmetnica je narejena iz 9-conske žepkaste vzmeti - za ta žepni sistem je značilno, da je vsaka vzmet postavljena v ločen materialni žep, kar pomeni, da vsaka vzmet deluje ločeno, neodvisno druga od druge.Vzmetnice žepnega tipa so tako imenovane "TIHE VZMETNICE", saj se vzmeti, zaprte v ločenih žepih, ne dotikajo in ne povzročajo nepotrebnih zvokov.Lepilo, ki se uporablja pri izdelavi vzmetnic, je 100% varno za naše telo. Barve prikazanih pen in vzorci prevleke na ilustrativni fotografiji se lahko razlikujejo, vendar lastnosti vzmetnice ostanejo nespremenjene.Med spanjem na vzmetnici z žepkastimi vzmetmi ne boste čutili obračanja druge osebe. Vzmetnica ustreza evropskim standardom varnosti in kakovosti kar potrjujeta certifikat ISO 9001 in certifikat ECO-TEX Standard 100. Vzmetnica ima odstranljivo in pralno do 60 ° C bombažno prevleko.

Komplet vsebuje posteljico in veliko ograjico.