Vaša košarica je prazna!
Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo
Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo

Otroške posteljice

Posteljica 140 x 70 cm z previjalno komodo

Dvodelni osnovni komplet primeren za novorojenčke kot za večje otroke. Komplet sestavlja posteljico 140 x 70 cm, previjalno mizo in vzmetnico za posteljico.

352,00€
Varovalna ograjica :

Posteljica je zasnovana tako da je primerna za dojenčke kot za starejše otroke. Pohištvo je z dekorativnimi slikami medvedek, zvezda in balon.

Posteljica ima štiri stopnje dviga po višini tako lahko prilagodite višino vzmetnice glede na starost otroka in odstranljive tri sredinske kline na ograjici za lažji prehod iz posteljice. Prav tako ima posteljica odstranljivo stranico in ograjico in tako posteljico preoblikujete za večjega otroka.

Za večjo varnost poskrbi manjša zaščitna ograjica dolžine 90 cm ki je pa posebej dobavljiva. Posteljica je izdelana v skladu evropskim norm na področju varnosti in vzdržljivosti.

Zunanje dimenzije : višina 89 cm, širina 75,5 cm, dolžina 142, 5 cm

Posteljica je dobavljiva v beli barvi. Okvir posteljice je izdelan iz trdega bukovega lesa in ni bele barve. Je zelo stabilna, močne izdelave.

Stranske stranice so narejene iz MDF plošč in so pobarvane na obeh straneh z belo barvo.

Pohištvo se čisti z mehko, vlažno krpo nato pa se obriše z suho mehko krpo. Za čiščenje se ne uporabljajo močna čistila.

Posebna ponudba :

Vzmetnica GRATIS! Sama vzmetnica je debeline ca. 15 cm narejena z vzmetmi. Prevleka vzmetnice je iz bombaža, prevleka ne povzroča alergij in je snemljiva ter pralna.

Previjalna komoda

Komoda je stabilna in je primerna za previjanje dojenčkov. Komoda je sestavljena iz treh predalov ki so udobni, veliki in globoki. Odpiranje predalov je tiho na dotik oziroma z pritiskom na predal, tako ne boste zbudili otroka. Komoda ima odstranljivo previjalno mizo katera ne pušča nobenih sledi montaže.

Zunanje dimenzije komode  : višina 101 cm, širina 85 cm, globina 75 cm

Dimenzije komode brez previjalnega dela : višina 93 cm, širina 85 cm, globina 41 cm

Komoda je bele barve z barvno tiskanimi slikami : medvedek, balon in zvezde. Pohištvo je narejeno kakovostno vse iz bele laminirane plošče debeline 18mm. Previjalna miza je udobna , velika, zelo stabilna in primerna z vsak prostor.

Predali so z vodilom oziroma z tihim odpiranjem na pritisk.

Pohištvo se čisti z mehko, vlažno krpo nato pa se obriše z suho mehko krpo. Za čiščenje se ne uporabljajo močna čistila.

Komplet vsebuje :

  • otroško posteljico 140 x 70 cm
  • vzmetnico za posteljico 140 x 70 cm
  • previjalno komodo z odstranljivo mizo

Posebna ponudba 6 delna posteljnina GRATIS.