Vaša košarica je prazna!
Otroška soba NORDIK popoln komplet
Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet Otroška soba NORDIK popoln komplet

Otroške sobe

Otroška soba NORDIK popoln komplet

Funkcionalno in iz lesa izdelano pohištvo ne bo razočaralo majhne uporabnike že od prvega dne uporabe in predvsem pomembno je da je pohištvo močno, čvrsto in uporabno več let le tako narejeni izdelki lahko izpolnjujejo pričakovanje staršev.

1.101,00€
Dodatna varnostna ograja :

Dodatna polica :

Posteljnina večdelna :

Previjalna blazina 75x72cm :

Vzmetnica :

  • Dvodelna omara:

Skrbno narejena, funkcionalna garderobna omara na lesenem okvirju, v sodobnem skandinavskem stilu.

Bela barva v kombinaciji lesa ni pohištvo samo za otroško sobo, ampak tudi za dnevno sobo, garderobo ali spalnico.

Omara ni razdeljena na dva dela temveč je v enem delu,celotna širina ima dve leseni palici za obešanje in dve polici za zlaganje oblačil.

Police se lahko namestijo na več različnih višinah

Pod glavnim delom omare sta dva prostorna izvlečna predala. Zunanje dimenzije: višina 196.5cm, širina 93cm, globina 50cm

Materiali in izdelava: stoječe noge debeline 18mm so izdelane iz lesa za stabilno podlago, iz istega materiala je sprednja stran enega predala in zgornja letev na omari.

Predali so opremljeni s krogličnimi vodili s tihim sistemom odpiranja na dotik.

Uporabne dimenzije predalov: širina 83 cm, globina 42,5 cm, višina 13 cm. Uporabne dimenzije omare: širina: 89cm, globina: 46,5cm, višina: 137cm

  • Otroška posteljica 140 x 70cm vzmetnica 140x70cm

Otroška postelja v najbolj modnem skandinavskem oblikovnem stilu. Posteljica je najpomembnejši kos pohištva v otroški sobi.To je središče zabave, počitka in mirnega spanca otroka.

To je kos pohištva ki raste z vašim otrokom, od začetka do predšolske faze. Preoblikovanje posteljice bo zagotovila uporabo do starosti 6 let.

Po odstranitvi večje ograjice in stranice je možnost dokupa manjše ograjice ki je dolga 90 cm, ki prav tako ščiti otroka med spanjem.

Materiali in opis : močna in stabilna posteljica ima noge in okvir posteljice ki tvorijo stabilno podlago narejene iz 18mm debeline lesa. Iz istega materiala so še tri izvlečne palice in zgornje letvice na polnih stranicah posteljice. Palice in robovi so rahlo zaobljeni tako da je poskrbljeno tudi za varnost.Letev je izdelana iz bukovega lesa. Posteljica je nastavljiva po višini 3x prav tako ima tri izvlečne palice.

  • Previjalna komoda + PREVIJALNA PODLOGA GRATIS!

Komoda z previjalno mizico v nordijskem slogu je ključni del pohištva v otroški sobi.Previjalna miza je z zaobljenimi lesenimi zgornjimi letvami ki so narejeni iz privlačnega lesa, z tremi predalniki za obleke in z tremi odprtimi predali ter z previjalnim delom.Previjalni del je odstranljiv tako da se komoda lahko uporabi tudi v drugih prostorih.Komoda je v kombinaciji bele barve in lesa.Les je na prednjem delu enega od predalov kakor tudi podporne nogice so narejene iz lesa za večjo stabilnost.V prostorne predale lahko shranite različna oblačila in druge majhne stvari, ki jih otrok potrebuje.Tri odprte police omogočajo enostaven dostop do potrebne kozmetike za otroke.

Zunanje dimenzije komode: komoda z previjalnim delom: višina 102,5 cm, širina 102 cm, globina 76,5cm,komoda brez previjalnega dela: višina: 94,5 cm, širina: 102 cm, globina 41,5cm

Material in opis : spodnji deli z nogami debeline 18 mm so narejeni iz lesa, drugi elementi so iz visoko kakovostne bele 18mm laminirane plošče ki je enostavna za čiščenje.

Previjalni del se po presoji staršev oziroma po potrebah lahko pritrdi na desno ali levo stran.Vsi leseni elementi ki so lakirani z nebarvnim lakom so varni za otroka.

Predali so opremljeni z vodili s tihim sistemom odpiranja na dotik.

Dimenzije predalov: širina 68 cm, globina 32,5 cm, višina 18 cm. Odprte police dimenzije: širina 21cm, globina 37,5 cm z nastavljivo višino na 3 različne položaje.

  • Stenska polica višine 12cm, globine 16cm, dolžine 102cm.

Pohištvo je izdelano v skladu z evropskimi standardi in evropskim varnostnim standardom EN716. 

Ker so določeni deli narejeni iz lesa se ti vzorci lesa pri nakupu dveh enakih lesenih elementov pohištva razlikujejo drug od drugega, bela barva je ista.

Poskrbljeno je tudi za otrokovo zdravje, vsi leseni elementi so barvani z lakom ki ne povzroča alergij in je v skladu z evropskimi standardi.

Drugi elementi pohištva so iz visokokakovostne bele laminirane plošče z debelino 18 mm, enostavni za čiščenje

Komplet vsebuje dvodelno garderobno omaro, otroško posteljico 140x70cm, veliko zaščitno ograjico, previjalno komodo ,vzmetnico in stensko polico.

Ostali deli ki so na sliki niso všteti v ceno in so posebej dobavljivi.