Vaša košarica je prazna!
Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik
Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik

Otroške sobe

Posteljica 140x70cm in previjalna komoda Nordik

Funkcionalno in iz lesa izdelano pohištvo ne bo razočaralo majhne uporabnike že od prvega dne uporabe in predvsem pomembno je da je pohištvo močno, čvrsto in uporabno več let le tako narejeni izdelki lahko izpolnjujejo pričakovanje staršev.

644,00€
Dodatna varnostna ograja :

Previjalna blazina 75x72cm :

Vzmetnica :

Komplet vrhunsko narejenega pohištva, previjalna podloga GRATIS!

  • Otroška posteljica 140x70cm: To je kos pohištva ki raste z vašim otrokom, od začetka do predšolske faze. Preoblikovanje posteljice bo zagotovila uporabo do starosti 6 let. Po odstranitvi večje ograjice in stranice je možnost dokupa manjše ograjice ki je dolga 90 cm, kar prav tako ščiti otroka med spanjem.

Materiali in opis : močna in stabilna posteljica ima noge in okvir posteljice ki tvorijo stabilno podlago narejene iz 18mm debeline lesa.

Iz istega materiala so še tri izvlečne palice in zgornje letvice na polnih stranicah posteljice. Palice in robovi so rahlo zaobljeni tako da je poskrbljeno tudi za varnost.Ker so določeni deli narejeni iz lesa se ti vzorci lesa pri nakupu dveh enakih lesenih elementov pohištva razlikujejo drug od drugega, bela barva je ista.Poskrbljeno je tudi za otrokovo zdravje, vsi leseni elementi so barvani z lakom ki ne povzroča alergij in je v skladu z evropskimi standardi.Drugi elementi pohištva so iz visokokakovostne bele laminirane plošče z debelino 18 mm, enostavni za čiščenje. Letev je izdelana iz bukovega lesa. Posteljica je nastavljiva po višini 3x prav tako ima tri izvlečne palice.

  • Previjalna komoda: Previjalna miza je z zaobljenimi lesenimi zgornjimi letvami ki so narejeni iz privlačnega lesa, z tremi predalniki za obleke in z tremi odprtimi predali ter z previjalnim delom. Previjalni del je odstranljiv tako da se komoda lahko uporabi tudi v drugih prostorih.Komoda je v beli barvi z kombinacijo lesa.Les je na prednjem delu enega od predalov, kakor tudi podporne nogice so iz lesa za večjo stabilnost.

Ker so določeni deli narejeni iz lesa so vzorci lesa različni in se pri nakupu dveh enakih lesenih elementov pohištva razlikujejo drug od drugega, bela barva je ista.V prostorne predale lahko shranite različna oblačila in druge majhne stvari, ki jih otrok potrebuje.Tri odprte police omogočajo enostaven dostop do potrebne kozmetike za otroke.

Zunanje dimenzije komode:

  • komoda z previjalnim delom: višina 102,5 cm, širina 102 cm, globina 76,5cm
  • komoda brez previjalnega dela: višina: 94,5 cm, širina: 102 cm, globina 41,5cm
  • material in opis :spodnji deli z nogami debeline 18 mm so narejeni iz lesa, drugi elementi so iz visoko kakovostne bele 18mm laminirane plošče ki je enostavna za čiščenje
  • previjalni del se po presoji staršev oziroma po potrebah lahko pritrdi na desno ali levo stran

Vsi leseni elementi ki so lakirani z nebarvnim lakom so varni za otroka. Predali so opremljeni z vodili s tihim sistemom odpiranja in na dotik. Dimenzije predalov: širina 68 cm, globina 32,5 cm, višina 18 cm.

Odprte police dimenzije: širina 21cm, globina 37,5 cm z nastavljivo višino na 3 različne položaje.

Pohištvo je izdelano v skladu z evropskimi standardi in evropskim varnostnim standardom EN716.