Vaša košarica je prazna!
Komplet Simple bela hrast
Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast Komplet Simple bela hrast

Simple

Komplet Simple bela hrast

Komplet kvalitetnega pohištva kot sestavni del opreme ob rojstvu otroka po ugodni ceni. Komplet je prilagojen vašim malčkom barvno kot funkcionalno z vzmetnico in posteljnino.

339,00€
Posteljnina večdelna *:

Baldahin za posteljico :

Stojalo baldahina za posteljico :

Simple komplet pohištva za dojenčke, stabilno, močno, kvalitetno narejeno, zelo prodajano z zadovoljnimi strankami, velja tudi za belo barvo.

Komplet vsebuje:

1. Otroško posteljico 120 x 60 cm

Posteljica je funkcionalna, dobro narejena, ima tri stopnje regulacije po višini in tri odstranljive kline za lažji prehod. Izdelana je v skladu s standardom EN 716 iz prvovrstnih kakovostnih materialov.

Ograjica in letev pod vzmetnico sta izdelani iz bukovega lesa, na vrhu posteljice pa je 18 mm rob ki je rahlo zaobljen tako da ne pride do poškodb.

Dimenzije: višina 97,5 cm x širina 65 cm x dolžina 122,5 cm

2. Vzmetnico 120 x 60 cm

Vzmetnica je iz poliuretanske pene, ajdove luščine in kokosovih vlaken, z bombažno prevleko, debeline ca.8 cm.

3. Posteljnino 6 delni komplet

Otroška posteljnina je izdelana iz saten bombaža ,to je najboljša kakovost bombaža, ki preprečuje alergijske reakcije in razne razjede. V prevlekah ni nobenih škodljivih delcev, posteljnina se ne deformira po pranju. Posteljnina je na voljo v barvi vanilije v modri barvi, pink in sivi barvi (glej možnost izbire)

Komplet posteljnine vsebuje:

prevleko za odejo 90 x 120 cm, prevleko za vzglavnik 40 x 60 cm, prešito odejo 90 x 120 cm, vzglavnik 40 x 60 cm, obrobo 30 x 180 cm in rjuho za vzmetnico

Ostali deli posteljnine ki so prikazani na sliki posebej dobavljivi in niso všteti v ceno.

 4. Komodo z previjalno mizo

Komoda za previjanje je z snemljivo previjalno mizo, za odlaganje pripomočkov skrbijo trije prostorni predali . Velikost komode z previjalno mizo : višina 92,5 cm, širina 85 cm, globina 75,5 cm.

Dimenzije komode brez previjalne mize: višina 85,5 cm, širina 85 cm, globina 48 cm.

5. Stensko polico

Dimenzije: višina 13 ,5 cm, dolžina 84,5 cm, širina 17 cm

Opomba: komplet ne vsebuje ostalih delov ki so prikazani na sliki.