Vaša košarica je prazna!
Komplet pohištva TERRA 2
Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2 Komplet pohištva TERRA 2

Komplet pohištva TERRA 2

Otroška soba Terra sestavljena iz osnovnih elementov pohištva ki ga potrebujete ob prihodu dojenčka. Vsi predalniki pohištva z tihim zapiranjem da ne zmotite otroka med spanjem.

791,00€
Dodatna varnostna ograja :

Dodatna polica :

Posteljnina večdelna *:

Visoki regal :

Komplet pohištva za dojenčke je otroška soba Terra, ki je primerna za dojenčke kakor tudi za večje otroke. Pohištvo je kvalitetne izdelave, močno, čvrsto, stabilno. Posteljica ima možnost odstranitve ograjice in stranice, odstranljiv je previjalni del na komodi, možnost dokupa pisalne mize, visokega regala za knjige in drugih elementov. Pohištvo sobice je v čudovitih dveh barvah, primerna za vsak prostor, kakovostne izdelave po vseh standardih varnosti.

 

Komplet je sestavljen iz:

 

  • pet delne garderobne omare ki ima večji del z dvojnimi vrati, v tem delu sta dve polici in dva obešalnika, vertikalni del omare je sestavljen iz  dveh omaric z policama in iz dveh predalnikov. Omara je narejena iz 18 mm plošče mdf v barvi hrast in v belih frontah, ročaji debeline 3cm. Predali so z tihim odpiranjem.

           Mere omare : višina 192 cm, širina 135,5 cm, globina 52 cm.

 

  • previjalne komode ki je velika, visoka, stabilna, močne čvrste izdelave z tremi globokimi predali in z omarico kjer je pomična polica z možnostjo nastavitve v šestih položajih.​ Vsi predalniki z tihim sistemom zapiranja.​ Previjalna deska je odstranljiva tako da se komoda lahko uporablja naprej kot sestavni del mladinske sobe.

           Mere komode z previjalnim delom: širina 100 cm, višina 94 cm, globina z desko za previjanje 71 cm, globina brez deske 40,7 cm.

 

  • posteljice 140 x 70 cm ki je primerna za dojenčka ali večjega otroka. Posteljica ima možnost odstranitve stranice tako da je posteljica primerna tudi za večje otroke. Posteljica je nastavljiva po višini 4 x in se tako prilagaja velikosti otroka. Dno posteljice – letev za vzmetnico je iz bukovega lesa.​ Stranice posteljice so narejene iz 18 mm mdf hrastove lepljene plošče. Ograjica posteljice je odstranljiva in je dodana k posteljici.

Velikost posteljice višina 84 cm, dolžina 144 cm, višina 75,50 cm. Posteljica je izdelana v skladu z evropskimi standardi varnosti

 

  • vzmetnice za posteljico 140 x 70 cm. Vzmetnica je narejena iz kvalitetnih vzmeti ki so obdane z peno, prevlečena je z odstranljivo bombažno prevleko ki je odstranljiva.Debelina vzmetnice 15cm.

 

  • ​6 delne posteljnine ki je sestavljena iz prešite odeje, vzglavnika, prevleke za odejo, prevleke za vzglavnik, obrobe in rjuhe za vzmetnico. Posteljnina dobavljiva v modri in bež barvi iz 100% bombaža (glej možnost izbire).

  • ​stenske police z dvema vodoravnima policama za manjše predmete kot tudi dekorativni kos pohištva v sobi. Zunanje dimenzije : višina 28cm, širina 96cm, globina 17 cm

 

Za garderobno omaro možnost nakupa dodatnih polic (glej možnost izbire).

 

​Prav tako možnost dokupa ostalih delov kot so visoki regal, varnostna zaščitna ograjica dolžine 90cm ki se uporablja po odstranitvi ograjice ki je že v kompletu pri posteljici.

 

Dodatno:

  • Visoki regal s štirimi odprtimi policami in globokim predalnikom, primeren za shranjevanje knjig, igrač ali kozmetiko. Regal je stabilen, močne vrhunske izdelave, predal z tihim zapiranjem.​ Zunanje dimenzije : višina 150 cm, širina 55cm, globina 40 cm

 

Opomba : barva pohištva je hrast kanjon-temnejši odtenek, bela barva je bela.