Vaša košarica je prazna!
Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2
Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2 Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2

Komplet pohištva za dojenčke TERRA 2

Komplet v novi diskretni barvi v kombinaciji z belo barvo. Komplet je sestavljen iz elementov ki so potrebni ob prihodu novega člana.

669,00€
Posteljnina večdelna *:

Dodatna polica :

Stenska polica :

Komplet pohištva za dojenčke je otroška soba Terra, ki je primerna za dojenčke kakor tudi za večje otroke. Pohištvo je kvalitetne izdelave, močno, čvrsto, stabilno. Posteljica ima izvlečni predal, odstranljiv je previjalni del na komodi, možnost dokupa tudi drugih elementov. Pohištvo sobice je v čudovitih dveh barvah, primerna za vsak prostor, kakovostne izdelave po vseh standardih varnosti.

 

Komplet je sestavljen iz:

 

  • dvodelne garderobne omare, notranjost omare je opremljena z dvema premičnima policama in z dvema obešalnikoma. Zaradi svojega izgleda je pohištvo primerno za oba spola. Zunanje mere :višina 192cm,širina 93,5cm,globina 52cm. Omara je izdelana iz MDF plošče debeline 18mm.Stranice so v barvi hrast kanjon, vrata so bele barve. Možnost nakupa dodatne police za omaro.

 

  • previjalne komode ki je velika, visoka, stabilna, močne čvrste izdelave z tremi globokimi predali in z omarico kjer je pomična polica z možnostjo nastavitve v šestih položajih.​ Vsi predalniki z tihim sistemom zapiranja.​ Previjalna deska je odstranljiva tako da se komoda lahko uporablja naprej kot sestavni del mladinske sobe.Mere komode z previjalnim delom: širina 100 cm, višina 94 cm, globina z desko za previjanje 71 cm, globina brez deske 40,7 cm.

 

  • otroške posteljice 120x60 cm ki je z izvlečnim predalom za shranjevanje posteljnine ali drugih predmetov. Posteljica je primerna za dojenčke in za oba spola ,deklice in dečke. Postelja je nastavljiva po višini 3 stopnje in na sredini ograjice so odstranljivi trije klini za lažji prehod iz posteljice. Predal posteljice je možno vgraditi na levo ali desno stran.Zunanje dimenzije : višina 81 cm, širina 123 cm, globina 66,5 cmNarejena iz 18 mm lepljene hrastove plošče. Klini so narejeni iz lesa in so bele barve. Letev za vzmetnico je iz bukovega lesa. Predal je izvlečen na vodilih in z kolesi.​

  • vzmetnice za posteljico 120x60cm,vzmetnica je primerna za otroške posteljice velikosti 120 x 60, višina približno 8 cm. Sestava: ajdova lupina in kokosova vlakna, poliuretanska pena ki je obdana z prevleko iz kvalitetnega 100% bombaža. Prevleka je snemljiva in pralna iz bombaža, prešita z zadrgo, zgoraj ajdova lupina.Vzmetnica ustreza vsem standardom kakovosti kar je potrjeno z strani inštituta za zdravje otrok.

 

  • ​6 delne posteljnine ki je sestavljena iz prešite odeje, vzglavnika, prevleke za odejo, prevleke za vzglavnik, obrobe in rjuhe za vzmetnico. Posteljnina dobavljiva v modri in bež barvi iz 100% bombaža.

 

 

 Opomba : barva pohištva je hrast kanjon-temnejši odtenek, bela barva je bela. ​​