Vaša košarica je prazna!
Blazina za dojenje RELAX
Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX Blazina za dojenje RELAX

Otroški vzglavniki

Blazina za dojenje RELAX

Blazina je primerna za dojenje in tudi hranjenje. Blazina je ergonomična in zagotavlja udoben položaj otroka med dojenjem ali hranjenjem s steklenico.

39,00€
Barva *:

Blazina je primerna za dojenje kot tudi hranjenje. Blazina je ergonomična in zagotavlja udoben položaj otroka med dojenjem ali hranjenjem s steklenico. Je idealen pripomoček med nosečnostjo in je primerna tudi za počitek, prav tako pomaga pri dobrem počutju nosečnice. Med nosečnostjo se blazina lahko uporabi kot vzglavnik in tako stabilizira bočni položaj telesa. Blazina je primerna za hrbtni del ali kot podpora za noge. Blazina je narejena z dolgo življenjsko dobo po najvišjih standardih, ne povzroča alergij, saj je prevleka iz 100% bombaža. Notranjost iz antialergijskih mikrogranulatnih zrn. Velikost 190cm.