Vaša košarica je prazna!
Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS!
Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS! Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS!

Otroške sobe

Soba za dojenčke BASIC BELA komplet + podloga in svetilo GRATIS!

Komplet je sestavljen iz vseh delov pohištva ki jih potrebujete za vašega novega prihajajočega člana družine. Pohištvo je kakovostno,predali z odpiranjem na dotik.

656,00€ Redna cena: 784,00€
Barva za svetila *:

Dodatna polica :

Posteljnina večdelna :

Previjalna blazina 75x72cm *:

Vzmetnica :

Komplet sestavlja posteljico 120 x 60 cm z ograjico, predal pod posteljico, previjalno mizo, dvodelno garderobno omaro , posteljnino in stensko polico. Pohištvo je narejeno iz lakiranega lesa in lepljene plošče 18mm debeline kar predstavlja čvrstost in stabilnost v kombinaciji z HDF ploščo prav tako debeline 18mm. Stranice in okvirji so narejeni iz masivnega bukovega lesa. Pohištvo je v beli barvi in v beli ki je kombinirana z barvo breze.Pohištvo je narejeno v skladu z evropskimi normativi v smislu varnostni, moči in vzdržljivosti. Pohištvo je močno, čvrsto, stabilno in kvalitetno.

 • Dvodelna omara z dvema vratoma iz zbirke Basic ima vrata za odpiranje na dotik in prav tako ima tihi sistem zapiranja. V prostorni notranjosti sta dve polici za obleke, ki ju je mogoče enostavno namestiti na večih različnih višinah. Prav tako je dodan obešalnik za obleke. Omara ni razdeljena na dva dela.Zunanje dimenzije: višina 187 cm, širina 84,5 cm, globina 52 cmMaterial in izdelava: Celotno pohištvo je narejeno iz 18mm laminiranih plošč. Stranice omare so izdelane iz dvostranske HDF obložene bele deske 4 mm.
 • Otroška posteljica 120 x 60 cm je primerna za dojenčke do približno 4 let,3 x nastavljivo ležišče po višini in to, prav tako ima posteljica odstranljive tri kline za lažji prehod. Stranice posteljice so izdelane iz masivnega bukovega lesa, vrhovi posteljice so narejeni iz MDF plošč v kombinaciji z HDF, lakiranih na obeh straneh. Vključena je tudi letev in predal.Mere: višina 87 cm, širina 65,5 cm, dolžina 122,5 cm.
 • Previjalna komoda, komoda iz kolekcije Basic je udobna, kakovostna, sestavljena iz treh predalov in odstranljive previjalne mize. Zgornji del mize je odstranljiv, tako da se lahko uporablja samo komoda. Predali so opremljeni z kakovostnim sistemom odpiranja s pritiskom, odpiranje je tiho in nemoteče tako da otroka ne boste zbudili. Predalniki so narejeni iz MDF lakiranih plošč, ohišje predalov iz lepljenih plošč. Komoda je dobavljiva v dveh barvnih kombinacijah, bela in bela-breza, primerna za oba spola. Komode so prostorne, dovolj visoke in praktične.

           Mere komode z previjalno mizo: višina 101 cm, širina 85 cm, globina 75 cm. Mere komode brez previjalne mize: višina 93 cm, širina 85cm, globina 41 cm

 • Stenska polica višina 7,7cm, dolžina 85cm, globina 18cm

Komplet vsebuje:

 • dvodelno garderobno omaro
 • posteljico 120 x 60 cm
 • predal pod posteljico
 • zaščitno ograjico
 • previjalno komodo z odstranljivim previjalnim delom
 • stensko polico
 • podloga za previjalno GRATIS!

Ostali deli ki so prikazani na sliki niso všteti v ceno.

Komplet večdelne posteljnine sestavlja : prešito odejo 100 x 135 cm, vzglavnik 40 x 60 cm, prevleko za odejo, prevleko za vzglavnik, rjuho za vzmetnico in obrobo za posteljico 30/180 cm. Posteljnina je narejena iz kvalitetnega 100 % bombaža in ne povzroča alergij.

DOSTAVA BREZPLAČNA!