Vaša košarica je prazna!
Komplet pohištva za dojenčke
Komplet pohištva za dojenčke Komplet pohištva za dojenčke Komplet pohištva za dojenčke Komplet pohištva za dojenčke Komplet pohištva za dojenčke Komplet pohištva za dojenčke

Komplet pohištva za dojenčke

Otroška soba Terra sestavljena iz osnovnih elementov pohištva ki ga potrebujete ob prihodu dojenčka. Vsi predalniki pohištva z tihim zapiranjem da ne zmotite otroka med spanjem.

791,00€
Posteljnina večdelna *:

Dodatna polica :

Komplet pohištva za dojenčke je otroška soba Terra, ki je primerna za dojenčke kakor tudi za večje otroke. Posteljica ima možnost odstranitve ograjice in stranice, odstranljiv je previjalni del na komodi, možnost dokupa pisalne mize, visokega regala za knjige in drugih elementov. Pohištvo sobice je v čudovitih dveh barvah, primerna za vsak prostor, kakovostne izdelave po vseh standardih varnosti.

Komplet je sestavljen iz:

  • pet delne garderobne omare ki ima večji del z dvojnimi vrati, v tem delu sta dve polici in dva obešalnika, vertikalni del omare je sestavljen iz  dveh omaric z policama in iz dveh predalnikov. Omara je narejena iz 18 mm plošče mdf v barvi hrast in v belih frontah, ročaji debeline 3cm. Predali so z tihim odpiranjem.

           Mere omare : višina 192 cm, širina 135,5 cm, globina 52 cm.

  • previjalne komode ki je velika, visoka, stabilna, močne čvrste izdelave z tremi globokimi predali in z omarico kjer je pomična polica z možnostjo nastavitve v šestih položajih.​ Vsi predalniki z tihim sistemom zapiranja.​ Previjalna deska je odstranljiva tako da se komoda lahko uporablja naprej kot sestavni del mladinske sobe.

           Mere komode z previjalnim delom: širina 100 cm, višina 94 cm, globina z desko za previjanje 71 cm, globina brez deske 40,7 cm.

  • posteljice 140 x 70 cm ki je primerna za dojenčka ali večjega otroka. Posteljica ima možnost odstranitve stranice tako da je posteljica primerna tudi za večje otroke. Posteljica je nastavljiva po višini 4 x in se tako prilagaja velikosti otroka. Dno posteljice – letev za vzmetnico je iz bukovega lesa.​ Stranice posteljice so narejene iz 18 mm mdf hrastove lepljene plošče. Ograjica posteljice je odstranljiva in je dodana k posteljici.

           Velikost posteljice višina 84 cm, dolžina 144 cm, višina 75,50 cm. Posteljica je izdelana v skladu z evropskimi standardi varnosti

  • vzmetnice za posteljico 140 x 70 cm. Vzmetnica je narejena iz kvalitetnih vzmeti ki so obdane z peno, prevlečena je z odstranljivo bombažno prevleko ki je odstranljiva.
  • 6 delne posteljnine ki je sestavljena iz prešite odeje, vzglavnika, prevleke za odejo, prevleke za vzglavnik, obrobe in rjuhe za vzmetnico. Posteljnina dobavljiva v modri in bež barvi z poslikavo medvedka in iz 100% bombaža.

Za garderobno omaro možnost nakupa dodatnih polic (glej možnost izbire).