Vaša košarica je prazna!
Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Ressi
Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Ressi

Zložljiva otroška vzmetnica

Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Ressi

Prenosno zložljivo ležišče z nepremočljivo plastjo.

55,00€
Barva vzmetnice *:

Vzmetnica Babymatex Ressi  je idealna za otroke, ki radi potujejo z svojimi starši. To ležišče je mogoče hitro in enostavno na majhno zložiti kar je zelo praktično, zavzame tudi zelo malo prostora. Primerna je za prenosljive posteljice kakor tudi za standardne lesene posteljice. Inovativno ležišče je izdelano iz poliuretanske pene z posebno izbrano gostoto celic, ki zagotavljajo elastičnost in voljnost in se tako prilagajajo spanju otroka. Ležišče je narejeno iz materialov ki izboljšujejo vertikalno kroženje zraka. 

Ena stran ležišča je izdelana iz posebnih materialov, frotirja pletenih membran ki ščitijo vzmetnico pred vlago in namočenjem, tako zmanjšujejo rast bakterij. Ležišče je zelo enostavno za čiščenje, medtem ko je druga stran iz bombaža in je idealna tudi za poletni čas. Prevleka ležišča je z zadrgo ki je skrita z notranje strani tako da preprečuje poškodbe oziroma dušenje v primeru da bi otrok pogoltnil zadrgo.

Vse surovine ležišča so v okviru standarda in potrjena z certifikatom Öko –Tex Standard 100, tako da ležišče omogoča neposreden stik z občutljivo kožo dojenčka.

Prevleka je iz 100% bombaža, površina ležišča zračna ki diha, nepremočljiva plast 55% bombaž, 19% PES, 26 % PA, polnilo poliuretanska pena, antialergijska. Mere: 60 x 120 x 6 cm. Zložena mere: dolžina 60cm, višina 40cm, širina 18cm.