Vaša košarica je prazna!
Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Venti
Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Venti

Zložljiva otroška vzmetnica

Zložljiva prenosna vzmetnica Babymatex Venti

Zložljivo prenosno ležišče je narejeno iz materialov ki dihajo, zaradi svoje izdelave se prilagaja spanju otroka.

49,00€
Barva vzmetnice *:

Vzmetnica Venti je idealna za otroke, ki radi potujejo z svojimi starši. To ležišče je mogoče hitro in enostavno na majhno zložiti kar zavzame zelo malo prostora. Primerna je za prenosljive posteljice kakor tudi za standardne lesene posteljice. Inovativno ležišče je izdelano iz poliuretanske pene z posebno izbrano gostoto celic, ki zagotavljajo elastičnost in se tako prilagajajo spanju otroka.

Ležišče je narejeno iz materialov ki izboljšujejo vertikalno kroženje zraka in z plastjo ki diha, AERO 3D sistem. Ena stran ležišča je izdelana iz posebnih materialov, ki zmanjšujejo rast bakterij in je zelo enostavna za čiščenje, medtem ko je druga stran iz bombaža in je idealna tudi za poletni čas, antialergijska.

Prevleka ležišča je z zadrgo ki je skrita z notranje strani tako da preprečuje poškodbe oziroma dušenje v primeru da bi otrok pogoltnil zadrgo.

Vse surovine ležišča so v okviru standarda in potrjena z certifikatom Öko –Tex Standard 100, tako da ležišče omogoča neposreden stik z občutljivo kožo dojenčka. Prevleka je iz 100% bombaža, površina ležišča zračna ki diha, polnilo poliuretanska pena. Mere: 60 x 120 x 6 cm.