Vaša košarica je prazna!

O nas

 

Pri nas v naši spletni trgovini www.sb-poceni.si najdete vrhunske, kakovostne, izredno vodljive, izredno stabilne, čvrste, enostavne za uporabo, otroške vozičke , otroške avtosedeže, sobe, posteljnino priznanih znamk v Evropi in izven Evrope: Babyactive, Tutek, Colletto, Roan, Babymatex, ATB, KLIK, Caretero, Dymex, Sojan...

Nizka cena ne pomeni slabe kvalitete, prav nasprotno, pri nas dobite za nizko ceno odlične, kvalitetne,izdelane po vrhunski tehnologiji otroške vozičke, prav tako ostalo opremo za otroke, kar je potrjeno tudi s strani naših kupcev in tudi s strani drugih, ki so si vozičke že ogledali pri nas.

Za podjetja Babyactive, Tutek, Babymatex, ATB, KLIK smo generalni zastopniki za prodajo njihovih izdelkov v Sloveniji.

Na izbiro je še druga dodatna oprema priznanih evropskih znamk kot so otroške sobe, otroški avtosedeži, prenosne posteljice, otroška svetila, otroška posteljnina  in še druga ostala oprema za otroke od rojstva do najstniških let.

Prav tako si je možno izdelke pred nakupom tudi ogledati.

Dobava vozičkov je 1 x mesečno, vršimo tudi osebno dostavo po celi Sloveniji.

Družba TUTEK je proizvajalec otroških vozičkov v Evropi že od leta 1973. Da bi dosegli najvišjo raven zadovoljstva in potrebo strank nenehno izboljšujejo in dvigujejo kakovost izdelkov. Sledijo in se nenehno trudijo, da bi njihovi izdelki ustrezali najnovejšim trendom in zahtevam varnosti ter kakovosti, kljub temu pa želijo da bi ostali na nizki ravni cen in tako zagotavljali najvišjo kakovost za nizko ceno.
Varnost in kakovost otroških vozičkov potrjuje Evropski certifikat EN 1888-2012. Leta 2012 sta otroška vozička Grander in Ambero pridobila naziva kakovost leta 2012 v kategoriji izdelki leta. Eno leto pozneje 2013 sta pa nagrado enake kakovosti prejela Ambero in Turran Eco Leather. Družbi Tutek je bilo dodeljeno bronasto priznanje kot dvakratni dobitnik nagrade za najboljši izdelek leta. Bronasto priznanje je podelila Fundacija Qualitas. V​ letu 2014 in 2015 je družba dobila prav tako najvišje priznanje za nove modele, kar pomeni da so Tutek vozički izredne kvalitete.

Firma Dorjan je bila ustanovljena 1974 leta. 40 let izkušenj pri izdelavi otroških vozičkov je privedlo v visoko kakovostno usposobljeno delovno silo, ki zagotavlja izdelke v skladu svetovnih standardov, odlično prodajani po celi Evropi z zadovoljnimi kupci. Vsi vozički ustrezajo Evropskim standardom kakovosti in varnosti EN 1888.

Babyactive je nova blagovna znamka ki temelji na dolgoletnih izkušnjah podjetja Wychamet. Podjetje ponuja sodobne, funkcionalne in udobne otroške vozičke. Podjetje se nenehno razvija in išče nove inovativne rešitve. Otroški vozički so izdelani v Evropi. Proizvodnja je v skladu s standardi sistema kakovosti ISO 9001:2000. Uporabljajo pa najboljšo kakovost tkanin in materialov.

Vse naštete blagovne znamke so zelo dobro uveljavljene po vsej Evropi in prav tako izven Evrope.

Ker so vozički in ostala oprema za otroke na vrhu kvalitetnih izdelkov smo izbrali najboljše in se odločili da izdelke blagovnih znamk, ki jih ponujamo v spletni trgovini predstavimo in ponudimo bodočim staršem in drugim tudi pri nas v Sloveniji.

Smo družinsko podjetje z večletnimi izkušnjami, pripravljeni pomagati ob vsakem času. Vsem, ki se za nakup odločajo prvič in vsem ostalim, ki so že kupili katero koli otroško opremo za svojega otroka.

V naši spletni otroški trgovini www.sb-poceni.si najdete vse za svojega prihajajočega malčka enega ali dva, že sedečega in hodečega otroka. Ponujamo vam zelo kvalitetne otroške vozičke, otroške avtosedeže in ostalo otroško opremo.

Otroški vozički v naši ponudbi so narejeni iz najkvalitetnejših materialov, so varni in udobni kar je potrjeno z različnimi certifikati, so evropski produkt, večnamenski od rojstva do 3 let, enostavni za uporabo, izredno vodljivi, stabilni, hitro enostavno zložljivi lahki, primerni za različne površine tal z možnostjo obračanja dodatnih delov tako, da je vožja možna v obe smeri z veliko barvnih kombinacij z veliko dodatne opreme, po ugodni ceni, garancijo in servisom z vsemi rezervnimi deli.

Pri nas dobite vse rezervne dele, prav tako vam v primeru kakršnekoli okvare nudimo popravilo in servis.

Otroški avto sedeži in ostala oprema iz naše ponudbe ustreza vsem evropskim standardom varnosti in je evropski produkt.

Vsem našim in drugim strankam nudimo ugoden servis, popravilo vseh znamk otroških vozičkov in ostale otroške opreme.

Vsem, ki se še odločate ali ste se že odločili za nakup v naši spletni trgovini SB-POCENI hvala na zaupanju.

KDO SMO:

Spletna trgovina z otroškimi vozički, otroškimi avtosedeži, otroškimi sobami in z drugo otroško opremo

S&B POSREDNIŠTVO IN TRGOVINA SUZANA KERČMAR s.p.

Veščica 8/b
9000 Murska Sobota
Slovenija

Kontaktni podatki spletne trgovine:

Telefon:
00-386-(0)70-840-649

e-mail:
sbpoceni@gmail.com
kercmar.suzana@siol.net

Fax: 00-386-253-412-63

Samostojna podjetnica je vpisana v poslovni register Slovenije samostojnih podjetnikov AJPES 0107-81-20090921-000020 izpostava Murska Sobota. 

Samostojna podjetnica je zavezana za plačilo DDV. ID za DDV: SI50149008 Davčna uprava Murska Sobota

Transakcijski poslovni račun odprt pri NLB SI56024960258229243