Vaša košarica je prazna!

O nas

Pri nas v naši spletni trgovini www.sb-poceni.si najdete vrhunske, kakovostne, izredno vodljive, izredno stabilne, čvrste, enostavne za uporabo, otroške vozičke , otroške avtosedeže, sobe, posteljnino priznanih znamk v Evropi in izven Evrope: Babyactive, Babymatex, ATB, KLIK, Caretero, Dymex, Sojan, Nestor.

Nizka cena ne pomeni slabe kvalitete, prav nasprotno, pri nas dobite za nizko ceno odlične, kvalitetne,izdelane po vrhunski tehnologiji otroške vozičke, prav tako ostalo opremo za otroke, kar je potrjeno tudi s strani naših kupcev in tudi s strani drugih, ki so si vozičke že ogledali pri nas.

Za podjetja Babyactive, Babymatex, ATB, KLIK, Sojan, Dymex smo generalni zastopniki za prodajo njihovih izdelkov v Sloveniji.

Na izbiro je še druga dodatna oprema priznanih evropskih znamk kot so otroške sobe, otroški avtosedeži, prenosne posteljice, otroška svetila, otroška posteljnina  in še druga ostala oprema za otroke od rojstva do najstniških let.

Prav tako si je možno izdelke pred nakupom tudi ogledati.

Dobava vozičkov je 1 x mesečno, vršimo tudi osebno dostavo po celi Sloveniji.

Družba SOJAN je proizvajalec otroških vozičkov v Evropi že od leta 1973. Da bi dosegli najvišjo raven zadovoljstva in potrebo strank nenehno izboljšujejo in dvigujejo kakovost izdelkov. Sledijo in se nenehno trudijo, da bi njihovi izdelki ustrezali najnovejšim trendom in zahtevam varnosti ter kakovosti, kljub temu pa želijo da bi ostali na nizki ravni cen in tako zagotavljali najvišjo kakovost za nizko ceno.
Varnost in kakovost otroških vozičkov potrjuje Evropski certifikat EN 1888-2012.

Babyactive je blagovna znamka ki temelji na dolgoletnih izkušnjah podjetja Wychamet. Podjetje ponuja izredno kvalitetne, sodobne, funkcionalne in udobne otroške vozičke. Podjetje se nenehno razvija in išče nove inovativne rešitve. Otroški vozički so izdelani v Evropi. Proizvodnja je v skladu s standardi sistema kakovosti ISO 9001:2000. Uporabljajo pa najboljšo kakovost tkanin in materialov.

Vse naštete blagovne znamke so zelo dobro uveljavljene po vsej Evropi in prav tako izven Evrope.

Ker so vozički in ostala oprema za otroke na vrhu kvalitetnih izdelkov smo izbrali najboljše in se odločili da izdelke blagovnih znamk, ki jih ponujamo v spletni trgovini predstavimo in ponudimo bodočim staršem in drugim tudi pri nas v Sloveniji.

Smo družinsko podjetje z večletnimi izkušnjami, pripravljeni pomagati ob vsakem času. Vsem, ki se za nakup odločajo prvič in vsem ostalim, ki so že kupili katero koli otroško opremo za svojega otroka.

V naši spletni otroški trgovini www.sb-poceni.si najdete vse za svojega prihajajočega malčka enega ali dva, že sedečega in hodečega otroka. Ponujamo vam zelo kvalitetne otroške vozičke, otroške avtosedeže,  vrhunsko narejeno pohištvo za dojenčke in mladino, otroške sobe kakor tudi mladinske sobe .

Otroški vozički v naši ponudbi so narejeni iz najkvalitetnejših materialov, so varni in udobni kar je potrjeno z različnimi certifikati, so evropski produkt, večnamenski od rojstva do 3 let, enostavni za uporabo, izredno vodljivi, stabilni, hitro enostavno zložljivi lahki, primerni za različne površine tal z možnostjo obračanja dodatnih delov tako, da je vožja možna v obe smeri z veliko barvnih kombinacij z veliko dodatne opreme, po ugodni ceni, garancijo in servisom z vsemi rezervnimi deli.

Pri nas dobite vse rezervne dele, prav tako vam v primeru kakršnekoli okvare nudimo popravilo in servis.

Otroški avto sedeži in ostala oprema iz naše ponudbe ustreza vsem evropskim standardom varnosti in je evropski produkt.

Vsem našim in drugim strankam nudimo ugoden servis, popravilo vseh znamk otroških vozičkov in ostale otroške opreme.

Vsem, ki se še odločate ali ste se že odločili za nakup v naši spletni trgovini SB-POCENI hvala na zaupanju.

KDO SMO:

Spletna trgovina z otroškimi vozički, otroškimi avtosedeži, otroškimi sobami in z drugo otroško opremo.

Najdete nas na naslovu VEŠČICA 8B, 9000 MURSKA SOBOTA kjer so izdelki tudi razstavljeni.

TRGO OPREMA, družba za trgovino, posredništvo in storitve d.o.o.

Veščica 8/b

9000 Murska Sobota

Slovenija

Kontaktni podatki spletne trgovine:

Telefon:
00-386-(0)70-840-649

e-mail:
sbpoceni@gmail.com

infotrgooprema@gmail.com

Fax: 00-386-253-412-63

Družba je vpisana v poslovni register Slovenije Ajpes.

Status subjekta vpisan

Datum vpisa subjekta v sodni register 24.04.2014

Matična številka 6599109000

Ident. št. za DDV in davčna številka SI 68342853

Firma : TRGO OPREMA, družba za trgovino, posredništvo in storitve d.o.o.

Skrajšana firma :TRGO OPREMA d.o.o.

Sedež : Veščica

Poslovni naslov :Veščica 8B, 9000 Murska Sobota

Pravnoorganizacijska oblika : Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.

Osnovni kapital 7.500,00 EUR

Družba z omejeno odgovornostjo je zavezanec za plačilo DDV. ID za DDV: SI68342853 Davčna uprava Murska Sobota

Transakcijski poslovni račun odprt pri Banka Intesa Sanpaolo d.d. IBAN SI56 1010 0005 5833 777