Vaša košarica je prazna!
Posteljnina 2 delna Bianco
Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco Posteljnina 2 delna Bianco

Otroška posteljnina

Posteljnina 2 delna Bianco

Otroška posteljnina Babymatex je narejena iz najboljše kakovosti bombaža, v skladu z certifikatom ÖKO-TEX STANDARD 100 class 1. Ta certifikat potrjuje, da je posteljnina narejena iz materialov ki ne povzročajo alergij.

29,00€
Barva za posteljnino *:

Otroška odeja in vzglavnik :

Otroška posteljnina Bianco Collection je narejena iz visoko kakovostnega bombaža, kar je potrjeno z certifikatom o kakovosti in omogoča otroku varno uporabo. Mehka tkanina poskrbi za popolno udobje med spanjem vašega otroka, skrbi za njegovo telesno temperaturo. Inovativna kombinacija z natisnjenim vzorcem pozitivno vpliva na otrokov razvoj in tako spodbuja svojo domišljijo. Izdelki so pralni v pralnem stroju brez strahu da bodo spremenili obliko. Posteljnina je z zadrgo ki je všita z notranje strani tako da poskrbi za varno uporabo. Zaključek zadrge je skrit in tako je tveganje zadušitve ali požiranje elementov minimalna.

Material prevleke 100 % bombaž, baldahin 20 % bombaž in 80 %poliester

Obroba 100% bombaž.

Polnilo obrobe je lahko, ne povzroča alergij, izdelano iz silikonskih, stisnjenih votlih vlaken iz poliestra.

Komplet vsebuje:

  • prevleko za odejo 100 x 135 cm
  • prevleko za vzglavnik 40 x 60 cm