Vaša košarica je prazna!
Posteljica 140 x 70 cm NORDIK
Posteljica 140 x 70 cm NORDIK Posteljica 140 x 70 cm NORDIK Posteljica 140 x 70 cm NORDIK Posteljica 140 x 70 cm NORDIK

Otroške sobe

Posteljica 140 x 70 cm NORDIK

Otroška postelja v najbolj modnem skandinavskem oblikovnem stilu. Posteljica je najpomembnejši kos pohištva v otroški sobi.To je središče zabave, počitka in mirnega spanca otroka.

295,00€
Dodatna varnostna ograja :

Vzmetnica :

To je kos pohištva ki raste z vašim otrokom, od začetka do predšolske faze. Preoblikovanje posteljice bo zagotovila uporabo do starosti 6 let. Po odstranitvi večje ograjice in stranice je možnost dokupa manjše ograjice ki je dolga 90 cm, kar prav tako ščiti otroka med spanjem.

Materiali in opis :

Močna in stabilna posteljica ima noge in okvir posteljice ki tvorijo stabilno podlago narejene iz 18mm debeline lesa.
Iz istega materiala so še tri izvlečne palice in zgornje letvice na polnih stranicah posteljice. Palice in robovi so rahlo zaobljeni tako da je poskrbljeno tudi za varnost.Ker so določeni deli narejeni iz lesa se ti vzorci lesa pri nakupu dveh enakih lesenih elementov pohištva razlikujejo drug od drugega, bela barva je ista.Poskrbljeno je tudi za otrokovo zdravje, vsi leseni elementi so barvani z lakom ki ne povzroča alergij in je v skladu z evropskimi standardi.Drugi elementi pohištva so iz visokokakovostne bele laminirane plošče z debelino 18 mm, enostavni za čiščenje. Letev je izdelana iz bukovega lesa. Posteljica je nastavljiva po višini 3x prav tako ima tri izvlečne palice.

Pohištvo je izdelano v skladu z evropskimi standardi in evropskim varnostnim standardom EN716.

Komplet vsebuje posteljico in veliko ograjico.

Dodatna varnostna ograjica je dolžine 90cm in se namesti ob odstranitvi večje ograjice prav tako za zaščito pred padcem iz postelje(posebej dobavljiva).