Vaša košarica je prazna!
Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom
Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom

Otroške sobe

Otroška posteljica LUX 120 x 60 cm z predalom

Inovativna otroška posteljica 120 x 60 z odstranljivimi tremi sredinskimi klini.Posteljica ima tudi predal ter kolesa z zavoro.

253,00€
Posteljnina večdelna :

Varovalna ograjica :

Vzmetnica :

Inovativna otroška posteljica 120 x 60 cm z predalom in kolesi.4 kolesa ki so na posteljici so z zavoro.Da bi preprečili otroku dostop do predala je celoten predal krajši od posteljice, predal je malenkost zamaknjen pod posteljico.Poleg tega ima otroška posteljica 120 x 60 tri nivoje nastavitve vzmetnice in standardno 3 izvlečne sredinske kline iz ograjice.Predal je na vodilih in ima nameščen ročaj. Ko je otrok starejši se lahko večja ograjica zamenja z manjšo zaščitno ograjico velikosti 73 cm. Standardna ograjica je pri vsaki posteljici v kompletu,dodatna izbira je majhna ograjica.

Podroben opis:

  • višina posteljice brez koles 88cm x širina 64cm x dolžina 123cm
  • višina posteljice z kolesi 92,5cm x širina 64cm x dolžina 123cm
  • klini otroške posteljice so ravni, lakirani z belim zaščitnim lakom ki so primerni za otroke in dojenčke.
  • pod letvijo za vzmetnico je močen predal z lesenim okvirjem
  • okvir posteljice je iz trdega bukovega lesa, poliran in narejen posebej za otroke
  • zunanji vidni deli letve za vzmetnico so v beli barvi
  • predal je izdelan iz bele lamelne plošče in je nameščen na izvlečnih vodilih
  • pri izdelavi posteljice niso uporabljeni nobeni deli ki bi jih otrok lahko zaužil, prav tako ni ostrih robov

6 delni komplet posteljine je iz 100% bombaža, sestavljen iz prevleke za odejo,prevleke za vzglavnik,odeje,vzglavnika,obrobe,rjuhe za vzmetnico.

Vzmetnica je primerna za otroške posteljice velikosti 120 x 60, višina približno 8 cm. Sestava: ajdova lupina in kokosova vlakna, poliuretanska pena ki je obdana z prevleko iz kvalitetnega 100% bombaža.

Prevleka je snemljiva in pralna iz bombaža, prešita z zadrgo, zgoraj ajdova lupina. Vzmetnica ustreza vsem standardom kakovosti kar je potrjeno z strani inštituta za zdravje otrok.