Vaša košarica je prazna!
Posteljica 120x60 cm Nordik
Posteljica 120x60 cm Nordik

Otroške sobe

Posteljica 120x60 cm Nordik

Elegantna in moderna otroška postelja 120x60 s funkcijo preureditve po nordijskem trendu. Po zaslugi njene funkcionalnosti in trdne izdelave pohištvo izpolnjuje osnovna pričakovanja otrok in staršev.

239,00€
Vzmetnica :

Otroška posteljica ima tri nivoje nastavitve spodnjega dela oziroma letve pod vzmetnico, prav tako so odstranljive tri sredinske palice. Ko je otrok večji se lahko odstrani večja ograjica in se nadomesti z nizko zaščitno ograjo, pritrjeno na stranico postelje. Pregrada v istem barvnem tonu bo v očeh otroka dala prav tako prestižni pomen spremenjene postelje, ki mu daje občutek varnosti.

Zunanje dimenzije posteljice : višina: 81 cm, širina: 123 cm, globina 65,5 cm

Materiali in izdelava:
Noge in okvir posteljice ki tvorijo stabilno podlago so narejeni iz 18mm debeline lesa.
Iz istega materiala so še tri izvlečne palice in zgornje letvice na polnih stranicah posteljice. Palice in robovi so rahlo zaobljeni tako da je poskrbljeno tudi za varnost. Ker so določeni deli narejeni iz lesa se ti vzorci lesa pri nakupu dveh enakih lesenih elementov pohištva razlikujejo drug od drugega, bela barva je ista.

Poskrbljeno je tudi za otrokovo zdravje, vsi leseni elementi so barvani z lakom ki ne povzroča alergij in so v skladu z evropskimi standardi.

Drugi elementi pohištva so iz visokokakovostne bele laminirane plošče z debelino 18 mm, enostavni za čiščenje. Letev je izdelana iz bukovega lesa.

Velikost vzmetnice: 120x60cm

​Komplet vsebuje otroško posteljico, veliko zaščitno ograjico in manjšo zaščitno ograjico višina 25 cm, širina 119 cm, debelina 2cm.